Genrep och döda husdjur

Dagen började väl bra, satt och sov typ. Fortsatte med ett religionsprov som gick *religionsprov går iväg*. Lunch, lek och sen så fick vi prova studentmössa. Det är helt sjukt vad mycket skit dom vill att man ska köpa med. Är jag dum om jag säger att jag vill ha det mesta också?

Kom till stallet vid fyra ungefär och får ta emot helt otippat min döda hund i en urna, det känns ju fint. INTE! Aja, det är väl så när man är boxgranne med sin vetrinär. Jaha, och var ska jag ställa urnan då? Vill egentligen bara gråta och skrika för att jag inte kan ställa den på en värdig plats. Den får stå längst uppe på hyllan i skrubben.

Ridlektionerna gick jättebra idag. Det blir bara roligare och roligare för varje gång. Nästa gång så blir det hoppning! :D :D :D Najs med genrep inför helgens Voltigetävlingar i Sundsvall!


Jag och Uffe tränar voltige...

När jag kom hem får jag en riktig överaskning. Mamma har städat mitt rum. MEN VAFAN! Kan jag väl göra själv... Hon tycker att jag inte är tillräckligt snabb med att kasta skit och sätta ihop en bokhylla (som inte har alla delar än så förlååååt). Hotar med att hon ska kasta ut mig om jag inte skärper mig. Men hallå! Så farligt har det aldrig varit. Mamma är en riktig drama-queen. Fast...det är skönt att rummet fått en riktig genomkörare. Nu låter det som om jag aldrig städar men det är inte sant.

Ska ta mig en varm dusch nu, ciao!

Helgen så här långt

Var ute och red i skogen igår, det var helt bäcksvart och jag såg ingenting. Tur att Uffe hade ögonen med sig för det hade nog inte varit så skönt att krocka med ett träd i den farten. Det var lite av en skräckblandad förtjusning. Sov hos Sandra. Vi lyssnade på eminem och såg no country for old men. Den var bra, men sjukt äcklig. Man måste nog se den en gång till för jag fattade inte slutet.

Vi hade busiga barn-tema idag på jobbet. Först var det tänkt att alla skulle ha clownnäsor men när sofistikerade professorer från universitetet kommer in och frågar om dittan och dattan kanske det inte ger ett seriöst intryck. Så vi nöjde oss med att sätta upp håret i pippilotter och dekorerade dem med krusade presentsnören. Jag fick frågan om jag fyllde år eller om vi hade festival. Men nä, inte riktigt. Vi är bara busiga barn idag (Tidigare i veckan har pappa kastat runt pappersflyplan i butiken) Mamma har inte så mkt hår så jag pimpade hennes glasögon med presentsnören istället. Hon såg ut som hon hade korkskruvslockar, helt retarded HAHAHA!

Ska käka nu och sen far jag till ersboda. Imorgon blir det hopptävlingar. :)


Hahahahahaha, kul på engelskan!

Hanna-Panna säger:

är du hemma nu eller?

Elin säger:

jepp!

jag sitter och gör början på mitt pa 100 JÄÄÄÄÄÄÄ!

Hanna-Panna säger:

coooling va! skitpomfritt

ja vill va som duuuu

jag ville ha ett projektarbete där jag skulle filmaa alla en hel dag och spela upp det i slow motion

Elin säger:

mhm, vistt e jag coooooool!!!! fick du inte ha det då?

Hanna-Panna säger:

nee,

dom tyckte det sög

men jag skulle tycka det var asroligt

Elin säger:

men va? varför då?

Hanna-Panna säger:

men för att jag har en 8 meter kuk!

Elin säger:

aha, jag då blev ju allting glasklart! klart att du inte fick göra det, vem som helst med en 8 meterskuk skulle ha fått nej


Hanna Hörnbergs hjärna rymde ut till byggarbetarna idag...

Det är kul när man laddar ner nya msn och så funkar det inte. :( Loggar in och sekunden efter så poppar det upp ett för alltid hatat fönster som vill felsöka och skicka felrapport. Sen dör msn MEN inte internet...jag behöver hjälp av nån datakunnig, jag gav upp redan innan jag gick en datakunskapskurs.

Om två veckor far jag med resten med Voltigelaget till Njurunda utanför Sundsvall för att tävla. Jag har ordnat boende på Näset. Ska jag vara ärlig är jag mest taggad på att åka dit. Trots att jag ska lämna över pengarna för sadeln. Allt jag sparat under ett år kommer att gå till det. Men man får väl några vuxenpoäng så jag kommer väl över det. DESSUTOM är det världens bästa sadel jag köper så det är värt varenda öre.

När vi repade idag frågade Sara vad klockan var. Lovisa sa att hon inte såg vad klockan var för den var för långt bort men kunde se bättre om hon gjorde ett litet hål med händerna och tittade genom det. Det sjukaste var att det faktiskt funkade. HAHA! Jag kanske ska ha med Lovisas "glasöga" i min engelskanovell. Jag skriver en parodi på Den lilla sjöjungfrun. Just nu struntar jag i om jag får dåligt betyg p.g.a. min oseriöshet och ett ex antal svordomar för den här novellen är det roligaste jag nånsin gjort i skolan.

Här är ett litet smakprov:

Not even to throw junk on her sisters could cheer her up today.  Just as she started to bump her head in to a wall in frustration she heard that someone had entered the room.

"Go away, this is my ship!" the little mermaid screamed out in a strange way. She sounded dangerous, like a man who was deeply disturbed. But she liked it. There was a short pause of silence. The little mermaid thought that whoever it was who visited her, that person had gone away really quickly, terrified. She laughed like a madman, pretending that she ruled the world. But suddenly, she was interrupted.


"Can you please stop screaming like a dangerous, deeply disturbed man?" a dark voice said, who reminded her of her granddads (who was very dead). The little mermaid stopped laughing and turned around slowly. In front of her there was a tall merman who was the ugliest one she had ever seen. His face didn't look like a face, more like a long dead coral reef.

"Oh my god you're ugly!" the little mermaid said without thinking.

"I know, my mother named me Coralface. I was named after my father since he was a coral reef." The coral merman answered.

The little mermaid took a good look on Coralfaces face and thought that it would be cool to have a coral reef in the face. Coralface looked at her like she looked at him and suddenly they both could feel something tickling on the inside.

"Well, why did you come here Coralface?" the little mermaid asked the ugly coral merman.

"I'm here because your father wants you to know the truth. You're a boy."       

HAHA hope you like it!

//Hanna Gyllengahm

 


Lektionsbov

Sitter och nördar på skolan, som vanligt. Lyssnar lite på Amy Macdonald och vet inte riktigt vad jag tycker om henne än. Försöker få ut en sämst låt ur hjärnan som jag vill lyssna på, det är illa. Brevid sitter Sandra, jag funderar på att börja chatta lite med henne. Bara för att toppa nördigheten med lite extra nördighet, HAHA! 

Hade träning igår och det gick OK. Hade dock tagit på mig något som liknade en pyjamas. Det enda som fattades var JohnBlund mössan. Nu börjar lektionen. Åhhh vad brydd jag är. Vi har typ börjat...smått respektlöst, jöjö

 

yo

lyssnar på abba, nördar, kastar kanin genom vardagsrummet och tänker på någon

Det här suger

Svenskan är svår, jag har slut på ideer. På datorn skriver jag SUPERSLOW och dessutom stavar jag vartannat ord fel. Då tar det dubbelt så lång tid. Det gör inte det hela bättre av att mina superbegåvade vänner skriver snabbt och bra bredvid mig. Jag kan ju som inte hjälpa att jag är sjukt tävlingsinriktiad. Det kanske inte märks... men jag är det, innerst inne.

Det som suger hårdast av allt är att vi ska debattera för barnboken. Jag har inga ideer trots att min pappa har en bokhandel och vi prenumererar bl.a. på "Svensk Bokhandel"  och tusen andra tidsskrifter som handlar om boken idag...

Hehe, det känns som om jag vill ha MVG på denna uppgift. Hur det kommer att gå? Only Goran knows...

Annars tuffar det på utmärkt i mitt liv. Ska bara passa på att säga att jag har sjukt snygga och fina kompisar. Synd för DIG att de alla är upptagna. MOHAHAHAHAHAHA! (Ja, just du som drömmer dagarna i ända om Sandra Hedman, Hanna Hörnberg, Jenny Lehtinen och Jennie B. Lindström.)

Det är hoppning ikväll! Längtaaaaaaaaaah


@SCHOOL

Sitter med Jennie i datasalen, hon är rolig. Vi skrattar för det mesta år varandra och åt andra. Kanske inte världens seriösaste relation men jag blir glad av henne så whatever. Vi sitter och pratar med Curt om livet, han är ganska cool. Han har dock inte hoppat fallskärm för han är höjdrädd. Men när han var i Nya Zeeland gick han en kurs i glidflygning. Man upphör aldrig att förvånas.

Hade ridlektioner igår och jag måste säga att det är SKITKUL! Har verkligen ett riktigt drömyrke. Voltigen fungerar också jättebra nu när man har trimmat lite grunder. Stukade dock tummen igår när jag skulle göra avhopp.

Ska väl göra lite projektarbete är det tänkt och lysssna på ABBA. Det var vekligen inte höga krav på dansen på 70-talet. ABBA är bra MEN fuuuuula


Haha, KOLLA!
http://www.youtube.com/watch?v=9o1DlaQw8Rc

Är det över nu?

Jag hoppas du kan hitta i en mening i allt det här. Mina händer darrar, jag vet inte varför. Ditt liv är så överväldigande för mig, det är så djupt och jag kan nog aldrig helt och fullt förstå, även om jag försöker.
'
Lycka till, jag älskar dig!


Hanna Hörnberg gör inte svenska på svenskan, hon tittar på vandrarhem.

Vad fyller alla sina bloggar med? Jag vet inte riktigt vad man ska skriva om. Ska man tjäna pengar på det här måste man kanske göra sin blogg unik. Orkar inte. Sen kanske man ska väldigt intressant, resa mkt, lägga ut snygga bilder på sig själv och vara villig att lägga ut sitt super-mega-coola privatliv. Orkar inte heller.

Sitter på svenskan och skriver argumetationsanalys, försöker i alla fall. Jag var kung på sånt här i mina unga år, nu är jag långsamt nedbruten och förslavad under något stort och mäktigt som jag inte vet vad jag ska kalla det. Idéerna räckte bara i nian och i ettan, nu i trean plagierar jag allt annat jag har skrivit. Fast jag byter namn och sånt.

Snart är det lunch och det är väl det som snurrar runt som mest i mitt huvud just nu. En sak är säker, jag kommer nog aldrig få ätstörningar.

invå=nivå så alla vet att jag är analfabet + dyssebarn! :D :D :D :D :D


sandrahedman

Hej din fule fan

PS. I love you

Jag tror inte jag klår dig Jennie.

Hanna Hörnberg skrek skjärt i telefonen till mig. DET var kul. Vi två är även stora Jimmy Jansson fan (OBS ironi). Det var nog två saker som jag inte vetat om Hanna förut, därför är jag nu en klokare människa.

Har suttit vid köksbordet och vid datorn i ca tre timmar nu och jag har förtfarande inte kommit igång med analysen än. Dessutom kommer jag hela tiden ihåg (efter att ha glömt det en stund) att jag måste kunna glosor tills imorgon. Vår Star Wars fröken i engelska ääääälskar att vara en jättebra lärare och lära oss nya ord hela tiden.

BTW! Om August Strindberg var hatad på sin tid, så är han dubbelt hatad nu, denne arge unge (döde) man. Vi ska analysera honom i två ämnen. Yippie. Undrar om folk kommer att analysera mig när jag är död? Det borde man, jag är i alla fall glad och lycklig. Inte arga och deprimerade (och döda) som alla andra kända kulturella personligheter. 
Ska nog borsta tänderna och sjunga trollflöjten ikväll.BYE!

Nyspacklade (fri tolkning)   


Snor och snuva, huva

Sitter här snuvig och dan. Inte så trevligt när det rinner i näsen. Hela ansiktet känns som en stor ballong. Började med projektarbetet idag, därmed också julshowen vilket resulterade årets första panikattack. Men det ju bra nu, än så länge.

Jag är som ett stort fnitter

RSS 2.0