Nu är det lite tomt här...

...utan sandrahedman.

Det har varit en låååång dag idag, trots att jag fick sovmorgon. Skolan känns tyngre än någonsin. Dessutom fick jag bara G+ på min engelska novell! Jag som tyckte den var värd ett VG, MINST! En sån rolig historia om The little fucked up mermaid får man leta efter. Men tydligen så duger inte underhållning, det ska vara perfekt engelska också! :P Dessutom skolkade jag från NKB läxförhör. Jag blev akut "sjuk" och fick gå hem. Får göra det nån annan gång då jag kan det bättre, eller jag menar, jag känner mig bättre. (När jag nu ska ha tid med det?)

Jag har hur mycket som helst att göra under lovet och det kommer ju att gå jättebra när Mimmi kommer hit och hälsar på. (YES) Asså, vi ska hålla tal till NP-prov v.45. Vad fan ska jag hålla tal om. Jag har inga åsikter! Eller jo, det har jag väl. Men om jag ska snacka om något jag vet någonting om måste det bli hästar. Och jag bara undrar, vem i min klass (med undantag från Sandra) vill lyssna på hästprat? Jag vill som bara sjunka ned i en soffa med myskläder och somna.

Några positiva saker med dagen. Jag har haft mycket värdefull tid med Annakaka och jag träffade Emma för första gången på mycket länge. Jag älskar henne verkligen och jag fattar varför när jag vill prata och prata och prata och prata med henne i all evighet. "Hej, jag heter Phil Collins!" Jag har stått på händerna igen i stallgången. Kan som inte hjälpa det men jag blir glad av att vara omogen. Kerstin frågade om jag ville vara med på Micke-träningen nästa fredag och lördag.

Ska jobba imorgon igen, time to make some money baby!

Vad är du rädd för?

Finfixade på nyår
Mimmi och jag på nyår.

Halkbana och körteori

Var på halkbana igår, det var kul. Fick dock gå upp halv sex. Det var lite tungt men roligare än skolan iaf. Ägde på omkörningar och sjöng mission impossible och james bond låtar när jag halka runt. Inte så moget men wtf. Med ny motivation sitter jag här och pluggar körteori. Ska sluta nu innan jag somnar... Ska kanske försöka boka tid om nån vecka, sen är det bara uppkörning kvar. Längtar, börjar bli lite less på allt övande nu. Dessutom är jag väl skyldig sandra att va fylletaxi.

Hare!

Hanna Gyllengahm - ett lyckligt psykfall

Helgen har varit minst sagt förvirrande. Igår gick det skit, jag red som en gorilla och vägrade ut mig. Sen blev jag så arg på mig själv, ja, jag tror jag aldrig någonsin i hela mitt liv har varit så arg. Jag brann av, milt sagt. När jag kom ut ur ridhuset tog jag spöt och slog knoppen mot mitt lår typ hundra gånger så hårt jag kunde. Tyckte inte det gjorde så ont när jag såg rött men nu gör det ont, det vill jag lova. Jag har ett blåmärke med 5 cm radie. Sen när jag kom in i stallet skrek och grinade jag som någon annan bortskämd snorunge. Kastade av grejjerna från hästen, sen gick jag och slog nävarna i betongen så hårt jag kunde tills pappa blev ännu argare och drog upp mig från spånet och ruskade lite vett i mig. PINSAMTJEJ_90! Grät lite tills jag lugnade ner mig, sen gick jag och kramade Uffe och sa förlåt för att han fick lida så för att jag var en idiot. 

Idag vaknade jag som en ny människa. Nu jävlar ska jag rida som en gud! Jag fick hjälp av min ÄLSKADE SYSTER (hon är guld värd, jag älskar henne) på framhoppningen. Plötsligt var den där, känslan i kroppen. Jag kom in på banan och vi gjorde en kanonritt, den bästa på länge. Ett litet onödigt pet bara på femte hindret.

Sofia fick som tack för hjälpen (och för att jag ville sluta när jag var på topp) rida Uffe i KM:et. Det gick jättebra. :) De kom femma i KM och just två utanför placering i klassen. Hon red honom sist i april.

Hej då tävlingssäsong 2008.
Hej halkbana! Ska vara på trafikskolan klockan 06.40

Slow down my beating heart, slowly love, slowly love...

Tävling

Okej, nu känns det riktigt bra faktiskt. Allt är smort och putsat, hästen är klippt och friserad, tävlingskläderna är tvättade och ridningen är på topp. Jag har nog aldrig varit så bra förberedd tidigare. Nu ska jag sjunka ner bland kuddarna och dra täcket över mig. God natt.
Min häst och jag. :)

OMG

JAG KAN STÅ PÅ HÄNDERNA!!!! Har typ velat lära mig det sedan jag var tretton. Har börjat lära mig lite eftersom på voltigen. Dock endast mot vägg och en liten millisekund om ingen har hållit i mina ben. Men så igår så ställde jag mig på händerna, bara så där. Utan vägg, helt i balans. Ja e allt bra cool. Ringde och väckte Elin sen när jag kom hem och berättade den fantastiska nyheten. Hon om någon har varit med alla de gånger jag misslyckats med handstående och följt min utveckling (?) från sjunde klass.

Idag inträffade det omöjliga, jag hittade ett par, nej inte bara ETT par utan FYRA par röda pumps som jag kunde ha. Röda pumps har varit min våta dröm ett bra tag. Tyvärr så passade inga så perfekt som jag önskade. Var ändå tvungen att göra en sak enligt mitt och Sandras avtal, men det gick ju bara bra så.... TJOHOOO! Köpte ett par vrålsnygga bruna pumps istället och nu är skobegäret stillat för ett tag. (vill fortfarande ha ett par beiga och ett par röda) OMG JAG ÄLSKAR SKOR!

En annan glad nyhet är att jag äntligen har hittat musikbakgrund till "Lay all your love on me", alldeles själv också, trots att jag till och med skrivit till Björn och Benny och BÖNFALLIT om hjälp. Jag är en powerful qvinna som kan klara sig själv. ;)

Ska upp och köra imorgon, sista lektionen innan halkbanan. Det börjar närma sig nu...

Lyckad tjej

Jamen vad flyt man har. Ska försöka komma in på min internetbank men lyckas skriva lösenordet fel tre gånger. Nu är jag utestängd och kan inte göra det jag skulle... toppen.

Jaja, fick i alla fall ihop min bokhylla efter blod svett och tårar. Vi köpte den för ett år sedan och nu är den äntligen uppe. Har inte riktigt bestämt mig om det var så snyggt som jag förväntade mig. Nu är rummet inramat ordentligt och man har fortfarande plats för att dansa framför spegeln, det ÄR huvudsaken.

Hoppträningen gick så bra som den kunde gå och nu siktar vi på tävling i helgen, jag är taggad till tänderna! :D

Borde gå till sängs, men jag vet inte. Lite sugen på att lyssna lite på U2 ett tag till. Ciao!

   
Lite höstbilder  

YES, ÄNTLIGEN!

Okej, nu ska jag låtsas vara händig och sätta ihop min bokhylla. Om det inte är rätt del nu ska jag ta cykeln ner till Sundsvall och bränna upp IKEA. (IKEA har skickat fel tre gånger, RETARDOS!)

Känsla

Follow your heart. Kanske inte så orginellt men sant. Gå på magkänsla.

Var ute med Sandra och Matilda igår och ölspelade med trevligt folk. Billig kväll, behövde bara betala sandra 40 spänn för att skjutsa mig överallt. :D Men det suger att vara morgonpigg och ligga vaken. Är inte helt bekväm med att gå upp och käka frukost för mig själv i nån annas hem. Det är bara hos Sandra jag vågar sånt. Henne har jag känt i...OMG, typ fem år, snart sex. OJOJOJ, tiden går fort när man har roligt.
 
Kom väl hem vid ett och cyklade direkt ut till stallet. Höll på att stressa ihjäl mig med resten av URFUS för att hitta utrustningen till tolkningen. När det väl var fixat beställde vi pizza och satt på lektarn och käkade, mums. Julshowsträningen gick hyfsat. Fick sedan med nästan ingen ork alls sätta mig upp och rida Rosenfels. Hahah, inte en lugn stund för han dängde av mig med råge. :P

Aja, ska väl gå och duscha av mig dagens svett nu. (mysig mening, du vill ta på mig nu, right?)

Godnatt!

Tår med hår är världens bästa rim

Sandra ska hjälpa mig med min blogg så snart kommer min blogg bli lite personligare. ;)

Idag har jag varit på SURF och tittat på Sandra när hon tävlade. Det gick asbra under omstänigheterna och både häst och ryttare ska få cred. Har varit duktig och städat nu på eftermiddagen plus att jag var på Hippo i morse och mockade och myste med hästarna. :)

Har raktat mina apben nu och det känns alltid lika bra efteråt, med eller utan skärsår. Så lena och fina...kom och ta på dom baby! ;)  

Ska börja med maten så jag kommer iväg nån gång. Ikväll blir det Sandra och Matilda på min "to do list".

hare!


Jump!

sandrahedman är min bästa vän

så är det bara. Hon är världens finaste människa. Jag känner ingen som bryr sig så mycket om sina kompisar som hon gör. Att ha henne som vän är guld värt. Jag tycker synd om dem som inte känner henne och de som aldrig ens kommer att träffa henne. Det finns inte någon som har fått mig att våga göra så mycket och som stärker mig så mycket. Det finns ingen som gör mig så bedrövad när hon är ledsen. Vet som inte hur jag ska skriva för att det ska bli fint nog för att göra henne rättvisa. Sandra Emelie Hedman har något speciellt. Jag älskar dig, så enkelt är det bara.

Grejer man stör sig på

Alltså, jag tycker om grovt bröd, det är gott. Det smakar lite mer liksom. Mina föräldrar tycker också om grovt bröd men dom har tagit det ett steg engelska. Jag är inte så förtjust i grova bröd som innhåller morötter, lingon, linfrön, tomater, russin och all annan möjlig nyttig skit. Det är INTE gott. Russin suger hårdast, blä!

Som igår, när jag kom hem, då hade nån jävel ätit upp polarkakan. Jag älskar polarkakor. Och vad finns kvar? Mörkt, nyttigt, russinrikt bröd. Fan. Fick äta äppelpaj istället och det är bra. :)



NM-silver i Voltige

Haha, det är inte alla som har. :P Umeå ryttarförenings voltigelag åkte från Umeå klockan 08.10 från Umeå och kom fram till Njurunda ryttarförening vid lunchtid. Från 13.00 till 18.00 hade vi fys-, konditions- och smidighetsträning. Jobbade både på bock och häst. Det sjukaste denna helgen var att vi inte fick ta med oss vår egen voltigehäst, älskade Zandro.

Arrangörerna hade lovat att vi skulle få låna en häst. Bra. Men när vi kom fram visade det sig att hästen aldrig någonsin gått som voltige. Till råga på allt var den över 1.80 och tittig. Det var lite intressant att sätta sig upp utan hjälm och göra huvudstående. Fick ändra mitt avhopp i kyren för att inte riskera några sparkar.  

På lördag kväll åkte jag och Christine ut till Näset och hälsade på Maggan, det var trevligt att ses igen. Sov i en teorisal på en luftmadrass (ryggen kändes BAD men när jag fick höra om Sandras avfallning var det nog inte så farligt.). Tävlingen gick bra för att vara vår första och för att vara en riktig tävlingsindiviualist var det kul att vara i lag. Så nu har man en silvermedalj i Voltige. :P

Tjejen som dömde oss skrev även för "Min Häst" och "Häst och ryttare" och gjorde ett reportage om hela tävlingshelgen så vi kommer vara med i två tidningar. :D Ofta man är med i MIn Häst! haaha.

Igår kom jag på att jag har ledigt idag, skönt. Synd bara att man hade körlektion 07.10. Två veckor kvar, sen är det halkbana! :D Ska göra middag nu, men vi hörs! 

//Hanna Gyllengahm

Bilder från helgen
    (konsten att va ful)   

Aveneu Q

Riktigt bra, man blir glad. Det var väldigt mycket som jag kunde relatera till. Fast denna gång hade jag gärna sluppit att läsa manus först. Det verkade som om alla andra hade mycket roligare än vad jag hade. Antingen var det väl för att jag var ensam (MOBBAD!!!!) eller för att jag visste att det skulle bli roligt. Aja.. veckans prov och kulturella insatser är nu avklarade.

Juste...måste anmäla mig till hemmatävlingarna ikväll. Hoppas man kan få åka till Surf nästa helg också. Fast jag vet inte. Är jäkligt sugen få att göra stan. :P

Ska käka pizza nu, packa lite och somna alldeles ensam i min mjuka säng. :)


Kvinnokroppen

Hinner bara läsa de första meningarna, sen får jag kväljningar.

"Liposuction is a method of body sculpting, body contouring or "spot-reduction" involving removal of excess, unsightly fat from specific areas of the body. Liposuction can be done in abdomen, hips, buttocks, back, thighs, knees, calves, ankles, upper arms, jowls, cheeks and neck."


Sexie beast! Ser ju ut som en trasdocka. X(

Måste väl gå och lägga mig snart, det är soft att sova. MEN OJ! Ja juste. Måste ju plugga NKB, Engelska, Svenska och gärna massa annat intressant, som att pack inför helgen.. Hur kunde jag glömma bort allt det..shiet. Jag har ju inget liv i alla fall som jag måste leva, nej då. Det enda jag tänker på är skolan så hur fan gick det här till?


Some love talk with Mr Polen

Hade en skrattlunch idag, Jennie grät.

"Tycker du han är snygg?"
(vad ska man säga liksom?)
"Ja..."

(...)

"Han tycker om dig."
"Jasså? Hälsa tack!"
"Ska du inte prata med honom?"
"Vad ska jag prata om?"
"Kärlek!"

Jag har nog inte något vidare engagemang för det här. Svenska suger! Jag är en enkel människa, en seg jävel. För jag har fett bra kondis, jag kan springa långt och länge. Dock inte så explosivt.


RSS 2.0