Malabada Barn

Nu är julen här, det vet nog alla som har välsignats med snön som har landat här i Sverige. I varenda blogg jag läser nämns snön och julen. Här i Norrköping är det ungefär två decimeter. Jag är imponerad och hoppas att det han hålla i sig, i alla fall tills jag åker till Umeå över jul.

Här på Eken rullar det på som vanligt och jag måste säga att jag börjar längta efter att komma ut på vägarna i Europa igen. Senast var vi i Belgien och det är väl en månad sedan nu... jag är så bortskämd. Det blir väl att längta lite till för i Januari ska vi bara åka på nationella tävlingar, hoppas på att träffa lite umeekipage då!

Jag har en önskan. Christina, min kollega, får besök av vänner och familj titt som tätt. Hon är från Sundsvall. Och HUR mkt besök har jag fått??? Inget!!!!

Jag har allt.

Så är det bara. Jag har allt jag vill ha.
Jag har världens bästa jobb.
Jag är omringad av fantastiska männinskor,
som gör mig lycklig.
Jag är lycklig.

Hanna ska ta tag i bloggandet nu

när hon har fixat sitt internet, alldeles själv! Jag är görstolt över mig själv. Idag har det varit en otroligt bra dag. När jag kom ut i stallet fanns det ett paket till mig!!! Mamma hade skickat det och i paketet fanns en klocka. Åh jag älskar mamma!

Nu har jag just slutat jobba och sitter här och nördar på facebook och äter upp min pepperkaksdeg. Tänkte baka med TYVÄRR så har jag ingen kavel har jag insett. Heheh. Ska äta fläskotlett, pommes och beasås nu! YEAH!!!!!!!!!

//Hanna-Panna

PS. Jag har ändrat min personliga information på facebook. Nu står det att jag är i ett förhållande och alla är jättenyfikna. Den lyckliga är Tanja Olenius. Min sambo... hon förnekar dock vårt förhållande.



Jag och min sambo Tanja

Jag kusinerna och mormor


Lycklig Hanna i Toscana


RSS 2.0