WebbTV from Sweden and lost in Italy

Ciao alla vanner! Idag har jag haft ledig dag. Det har varit ybernajs. Forst sov jag tills jag vaknade (halv tio) sen gick jag till kontoret och tittade pa webbtv pa SM-finalen fran Umea. Och Okej, jag erkanner. Jag fick varsta hemlangtan. Ringde min syster sa hon fick vinka i kameran. Det var kul att se alla som man kanner springa omkring som hysteriska honor och bygga bana. Plus att jag sag nar Elias nastan blev overriden i inslappet. Haha!Tyvarr blev datorn CP i seniorfinalen sa jag missa den... :(

Efter en halv dag framfor datorn sa gjorde jag det min kare arbetsgivare rekommenderat mig att gora, "get lost for a day". Sa jag tog en cykel och gav mig av pa aventyr i for mig helt okand italiensk stad. Det forsta jag sag var en dod hare...INTE TURISTVANLIGT! Sen nar jag kom in i civilisationen tog jag mig an en laburint av lifsfarliga smagator. Det ar djungelns lag som galler i den italienska trafiken. Plus att jag bara hade handbromsar vilket innebar att jag cyklade in i en buske och mitt ut i gatan nagra ganger. En riktig pars. Tillslut hittade jag en glassbar som jag var tvungen att testa. Fem tummar upp. Lyckades fraga om vagbeskrivning till supermarket och lyckades hitta dit! WOHO! Efter jag hade handlat akte jag hem. Skon dag. Nu ska jag ut och fodra! (dod) Hare! :D 

//Italian Road Master


Hey

alla intresserade. Denna helg har jag blivit lamnad ensam har med tre hastar. Roberto har dissat mig och dragit ivag pa tavling utan mig med brorsan sin plus hans groom. Ville val ha lite quality time I guess... Eller sa var det val sa att dem inte behovde mig da de inte tog med sig sa manga hastar.

(BTW det gar typ malaria bland hastar har. SCARY! Det ar tydligen sa varmt nu att malaria myggorna far fran africa for att ha lite Italian semester. Idag blev vara hastar i alla fall vaccinerade...)

Sa nu nar jag inte har nagon som ska rida och bara har tre hastar far man latt lite hemlangtan. Jag saknar alla natter jag och Sandra for runt i "PYOT" och sjong "Time of my life". Jag saknar att ga runt mitt i natten i hogklackat och frysa arslet av mig. Jag saknar min syster. Jag saknar svensk mat, just nu aar jag sugen pa beasas. Jag saknar hastarna och alla klubbkompisar pa Hippo (SPECIELLT nu nar det ar SM) Jag saknar att ligga med huvudet i Matildas kna och bli sminkad medans hon drickar vin. Jag saknar att go totally crazy med Jennie. Jag saknar att sjunga i stallet med Emma (har i Italien finns det bara en meelalderstant som sjungar hela tiden... OCH MYCKET FALSKT). Jag saknar den dar varma blicken Hanna alltid ger mig. Jag saknar att kunna ga over till Elin och tigga socker. Jag saknar att bli galen pa Jenny nar hon overanalyserar. Jag saknar nar mamma ockuperar telefonen med mormor i flera timmar. Jag saknar nar pappa ALLTID ska vara sa irriterande pedagogisk. Jag saknar MAXMat.

Nu later det som jag bara vill har ifran men det ar nog bara en humorssvacka for jag lever livet och jag har varldens basta jobb! :D Idag sag jag en asstor ratta som sprang i buskarna. Den var skitfull. Hahah, skrattade hogt for jag skrev fel avsiktligt. Robertos mamma trodde jag grat. Borjar nog bli ganska trott nu sa jag checkar ut.

BYE BITCHES!


News from Italy

Hejsan alla insnoade. Hoppas ni har det bra hemma i hostsverige. Har ar det fett bra. Runt 25 grader och sol. Inte helt fel. Jag ar lite smatt dagavill men jag skulle kunna tro att jag har varit i Italien i ungefar 2 veckor kanske??? Just nu sitter jag pa kontoret pa Scuderia della Capinera och jag maste saga att det ar inte direkt sa att jag har bott har under min vistelse i Italien. Min tillfalliga hemadress har varit lastbilen och jag maste erkanna att jag trivs riktigt bra dar. Jag har bara sovit tva eller tre natter i lagenheten (dagavill som sagt).

An sa lange har vi varit pa tva tavlingar. En internationell i Pinorolo forra veckan och klockan fyra i morse kom vi hem fran Italienska masterskapen i La Bangaia, Toscana. Fancy? Ja! Tydligen sa ar det nagon rik snubbe som ager en borg och hela byn och massa mark OCH tavlingsplatsen som ar arrangor.  

Idag har jag ledig dag och jag maste erkanna att jag ar lite sugen pa flaskkotlett, pommes OCH beanasas! Fraga inte varfor. Synd att jag missar SM hemma, jag har bara lite hemlangtan. Men det ar nog bara for jag ar hungrig. Det ar nog darfor jag skriver som ett sar ocksa... Maste lara mig att skriva ordentligt innan min far utnamner sig sjalv till min personlige bloggredaktor... AJA!!! (HAHAHAHAHA) ((internt))

Sofia Gyllengahm! Jag maste be dig om en tjanst. Uppdatera din blogg med bilder pa nytillskottet i familjen (katt) som jag inte ens vet hur den ser ut. Bilder pa Uffe i mangder och pa ovriga familjemedlemmar. Bilder fran SM, massor tack!

Tack och hej!

MVH Italiangirl

RSS 2.0