Jomen härliga tider

lågkonjukturen börjar visst visa sig i min plånbok också. Ska nu ner på stan och spendera 1800 spänn. Tur att jag kommer få tillbaka 3/4 av dem i alla fall. Jäkla balbiljettskit.

Det som har kostat mig nyligen:

Balklänning: Om du vågar fråga kanske jag vågar berätta, kanske..
Balbiljett: 450 (plus 1350 som jag ska få tillbaka)
Italienresa: Vet inte, vill inte veta. Tur att jag bara behövde betala resan tillbaka.
Stockholmresa: ca 1500
Stockholmshopping: ca 500
Hästgrejer: ca 850
Tävlingslicens: 900
Lokal tävling: 220

Härligt vårväder, hemma mockas det hagar...

Skönt att vara nere i södra sverige då det igår var 20 grader här. :D Vi var och shoppade i fagersta på stockholm quality outlet. Köpte en gul fin väska för bara 150 :- Den kostade egentligen 419 :- Senare på kvällen åt vi middag hos Mimmis mormor och morfar. Idag har vi harf en liten "pluggdag" och jag hr skrivit lite på projektrapporten. Duktig Hanna!

Sofia har startat Uffe idag på klubbisen i 1.10. De kom trea! Tjohooo!

Varit på prommenad på Biskopsarnö härom dan också. Trevligt och jätttevackert.


    

//HajHanna

Lite tid hemma

Sitter hemma hos Mimmi i Fiskbrunna en bit utanför Bålstad. Till er mindre orienterade norrlänningar kan jag säga att jag befinner mig i Stockholm. För precis en vecka sedan satt jag hemma hos Robertos familj och åt middag den sista kvällen i Italien. Gud så jag saknar dem. Var hemma Lördag, Söndag, Måndag och Tisdag. På Onsdagkväll tog jag nattåget hit och i morse kom jag hit. Det har varit en riktigt trevlig dag. Vi har softat framför film och tillbringat tid i stallet. Har inte kunnat hjälpa till så mycket med det fysiska eftersom jag har lovat mig själv (och min naprapat) att ta det lungt ett tag med ryggen ett tag till. Fick skritta ut med Nettan, Mimmis mammas gamla kompis på 22. Det var riktigt mysigt.

I veckan ska vi åka till en ridsportsbutik, kolla på en ladugård (som jag och Mimmi kanske vill göra om till stall, stora drömmar osv. osv.), köpa nya jeans och intersportsockor, rida, hjälpas åt med lite skolarbete OCH chilla!

Hare!

//HajHanna

Lite att tänka på...

...med framtiden och allt det där. Jag har länge velat gå hippologen direkt efter skolan men nu är jag inte så säker längre. Efter italien har jag blivit så sjukt motiverad och jag känner att jag verkligen vill satsa på min egen ryttarkarriär. Okej, jag har egentligen ingen talang och branchen är stentuff men jag vill verkligen satsa. Hippologen är inte helt utesluten men jag kanske ska vänta några år innan jag tar tag i det. Ååååh vad jag längtar tills jag gått klart skolan.

//HajHanna

RSS 2.0