En tuff vecka

Sitter framfor datorn igen efter en tids franvaro. Det har varit ganska jobbigt i veckan men sa ar det ju ibland. Ska ta det dag for dag... haha!

Tisdag:
Alla vara hastar har drabbats av mugg. Bara lite. MEN alla har det. Svinjobbigt eftersom jag maste tvatta och greja och pilla med varenda hast. Pa eftermiddagen sa for jag, Roberto och Michael till en hastshop. Inte vilken hastshop som helst, utan en fancy dar dom inte bara lagar sadlar utan till och med tillverkar dem. Jag svar dem hade allt. Det var hastmekka. Roberto har lovat mig att vi kan fara tillbaka dit sa jag kan kopa nagonting till mig sjalv. Hur som helst. Killarna som agde butiken var kompisar med Roberto sa efter ha gaggat pa italienska i en timme far jag reda pa att vi ska ut och ata pa resturang. Nice, bara ett problem...jag ser ut som en rishog och stackars Michael har ridklader pa sig. Nar vi val sitter pa resturangen kommer jag pa att jag inte gjort uptite bandage pa Cotten an. Jag far val fixa det sen nar jag kommer hem tanker jag. Men tiden gar och gar och jag har ingen lust att saga nagonting till Roberto nar han umgas med sina vanner som han inte traffat pa flera manader. Det slutar med att jag lindar ben halv tolv pa natten och rakar satta igang alarmet tva ganger och vacka Vaslick. Nar jag satt dar och sag ut som bajs pa resturangen tankte jag. For ett ar sedan, vem hade kunnat tro att jag skulle sitta pa en liten resturang i en italiensk stad och kaka middag med fyra italienare... INTE JAG!

Onsdag:
Borjar packa lastbilen infor resan dan darpa. Pa kvallen ar det nagon slags fest i klubbhuset pa anlagningen (klubbhus ar val egentligen fel ord eftersom det sakert ar tre ganger finare an vart vardagsrum hemma.)Jag ar skitnervos for jag kanner typ ingen och jag har ingen lust att stalka Roberto hela kvallen bara for att jag inte kanner nagon. Har ingen aning om vad jag ska ha pa mig. Slutar med att jag klar upp mig ganska fint. Om jag ska vara arlig sa har jag val inte klatt upp mig ordentligt sedan studenten. Kanner mig darfor som en slampa hela kvallen for att jag ar sa van vid att vara ful.. Hela kvallen sog och jag kande mig socialt handikappad. Dock var vinet asgott. Vitt bubbelvin som man blandar med krossade persikor. Prova det!!!

Torsdag:
Vi aker till Torino pa tavling med fyra hastar. Torino ligger i norra i Italien ungefar vid gransen till Frankrike. Himla trevligt. Pa kvallen at vi middag pa resturang med Robertos kompisar.
 
Torino

Fredag:
Bra start for mig. Jag maste saga att jag borjar bli riktigt bra pa att grooma. Den natten borjar det regna asmycket. Roberto vaknar med ett ryck och inser att vi maste stanga alla fonster till lastbilen. Han tar tag i min axel for att vacka mig och tydligen far jag varldens panik och borjar sla honom i huvudet. Han inser att han kan fixa fonsterna sjalv. Nar han kommer tillbaka ligger jag tydligen och gnaller som en olycklig hund och sager "Fan, fan, aaoooh... Fan!" Sjukaste..

Lordag och sondag rullar pa och helgen gar bra for mig, rent yrkesmassigt, men samre for Roberto. Efter sista klassen sa drar vi fortast mojligt.

Idag har jag haft ledigt. Nice! Sov tills Roberto knackade pa halv tre och ville ha hjalp nar vetrinaren skulle komma senare. Han sa ocksa att jag skulle fa en room mate idag sa jag fick panikstada. Kul med information i tid.. Nu ska jag ga och duchas. Innan jag forgiftar stallet allsta.

Adjo!

PS. Stadtanten har tagit min TV!!!


RSS 2.0