DET COOLASTE I MITT COOLA LIV!!!!!

Måste då säga nu att de allra roligaste kommentarerna jag får här är från Emma och Mea, tack får dem. Ni äro mina hedersbloggläsare. :) Och när jag ändå är inne på heder så måste jag säga att jag känner mig otroligt hedrad över att få lära mig stage fighting av en av världens bästa stage fighting mästare. Han heter Peppe och har bland annat jobbat med Jackie Chan, Kevin Costner och Johnny Depp. Han har gjort Spiderman och Arn. Men hallå! Viktigaste av allt, han har nu också jobbat med mig. ;)

Fått lära mig några fighting moves från Shanghai knights och Prince of thieves. Det är (ursäkta språket) JÄVLIGT COOLT!

   

 

Säljes!

Okej. Nu är annonsen bättre.
http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=126238&kid=

Spread the word and get cool!

Igår var jag ute med brudarna på Corona och innan det hade vi ätit en supergod middag hos Jennie. Det var i sin helhet en väldigt bra kväll men den superdåliga eller icke dansvänliga musiken på dansgolven satte en och annan käpp i hjulet för feststämningen. Träffade Emma där och vi trotsade alla med vår dancing queen, hehe. Let's do it again some time. ;)

Har äntligen tagit mig i kragen och lagt ut min sadel på annons http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=126238&kid= så, SPREAD THE WORD AND GET COOL! Om ni är duktiga och ser till att någon köper sadeln kanske ni blir hedersomnämnda på min blogg! ;)

Idag blir det tolkning med Saga, Ilion och Uffe. Ju fler desto bättre. Vi har plats för två till!

Hur man blir bloggkändis 4

Man kan ju vara en snygg modell kanske? Göra reklam eller till och med vara med i top model? Skulle inte alls ha något emot att posera framför kameran. Jag är ju en linslus som bekant. Hade jag varit med i top model skulle jag nog varit en plus size. Inte för att jag tycker att jag är tjock eller nåt, det bara råkar vara ett av mina favoritskämt just nu (näst efter "Ingen vill ha mig!").  Men om man tänker logiskt, jag ser ju ut som en plus size. Och vafan, hellre det. Ta det rätta, ta cloetta osv. osv.

  

Ett annat sätt att bli bloggkändis kan ju också vara att stava fel lite här och där så alla dessa rättningsberoende bara måste gå in och kommentera. Inga namn nämnda (www.sandrahedman.blogg.se) haha!

Måste än en gång nämna mina älskade föräldrar som jag måste be om lov om att få plugga. Kan ni tänka er att jag fick sätta mig ner med Naturkunskapen idag! :O Men så lätt kom jag inte undan. Sådär runt tio skulle jag fara hem med Smedbergs men när jag skulle meddela pappa att jag inte åker hem mitt i natten fick jag i uppdrag att hämta hö. Tack så mycket. Nu hästar jag ner mina vardagskläder och låter Smedberg taxi vänta, schysst. Aja, tur vi är bundis...

Hur man blir en bloggkändis 3

Ett måste är ju att verkligen sticka ut, göra något udda. För om man inte hänger på något coolt ställe i Stockholm eller någon annanstans i södra Sverige kan man ju glömma och käna pengar. Vem vill läsa om en brud i norrland som ja, jag vet inte. I alla fall. Man kanske kan skriva ner vad man gör för udda saker lite nu och då för att vinna läsarens intresse. Kan tyvärr inte avslöja allt eftersom jag vill ha liiiiite privatliv. (Dels för att en del saker är FULLSTÄNDIGT störda. Sandra, you know.) 

Igår sjöng jag och Sofia en Westlife-låt till en nyinflyttad granne som gick från bussen med oss. Han märkte ingenting. Förmodligen för att vi gick bakom honom. Det såg säkert ganska roligt ut eftersom vi dramatiserade ganska vilt och viftade hänsynslöst med armarna. 

Idag är det svinkallt ute och jag klär mig som sagt efter väder. På bussen såg jag ut som någon som hade satt sig på fel buss. Lokalbussarna går inte till Hemavan Hanna, tyvärr! Man känner sig ganska missanpassad. Hehe, men jag frös i alla fall inte lika mycket som de stackars modemedvetna stackare som endast hade sin foundation att värma sig med. Okej, de kanske hade en vårjacka, och ett par tajts också. 

/HajHanna

Hur man blir en bloggkändis 2

HajHanna här! Min kära vän Sandra Hedman har anklagat mig för att kopierat Blondinbellas pojkväns namn. Han kallar sig tydligen Hajpojken. Men jag hade faktiskt ingen aning om att han hette det. Funderar på att byta namn så hon blir nöjd. Men jag kommer inte att byta förrän någon kommer på ett namn minst lika respektfullt och coolt som HajHanna. Vill inte ha något fjantigt HamsterHanna eller nåt annat mesigt. Det måste vara ett djur som börjar på H. Dessutom måste jag får tillägga att i P3 i "Mammas nya kille" finns det en som heter Hajpojken. Så BLONDINBELLAS POJKVÄN! DU är en copycat!

Sitter på NKA nu och vi skulle skriva en utvärdering om kursen så här långt. Skrev till vår lärare att han skulle sluta vara så sexig. Jag ska ha 100 kronor av Sandra nu! Ciao!

/HajHanna

Dagens Ris och Ros

Ris
- När jag kommer till skolan visar det sig att vi har prov i Nutida konst. Jag hade ju skrivit upp i min kalender att det var nästa vecka. Gick över en halvtimma dessutom!
- Vi hade bara en lektion en dag men jag satt kvar till tre för att jag var tvungen att skriva klart URFUS verksamhetberättelsen inför Årsmötet.
- Har inte bakat till idag för jag kom inte hem förrän kvart i tolv igår. Kommer inte baka idag heller eftersom jag kom hem nyss. Nu är klockan tio i tolv.
- Har kommit hem oanständigt sent ikväll också.
- Läste i tidningen att det ska bli dyrare att ta körkort efter den första April eftersom de lägger in ett moment om hur droger och sömnbrist påverkar körningen. Jag kommer seriöst aldrig kunna ta det där förbannade körkortet.

Ros
- Som tur är kommer jag nog få MVG på Nutida konst provet eftersom man fick använda boken. (Värt att ens ha prov då!) Dessutom var jag och Hanna Rönér ett exemplariskt team.
- Pratade med Marie idag och hon undarde om jag kunde ta en av hennes dagar på stallpass. Torsdagar går bra vilket betyder att jag ska jobba på torsdagar = PENGAR! Jag har ingen kille och ingen vill ha mig men jag har i alla fall jobb. (Kanske det betyder att jag kommer att arbeta ihjäl mig hela mitt liv och dö ensam och barnlös men ja ja, den dagen, den sorgen.)
- Ella ringde och frågade om jag ville fodra ikväll. Jag sa ja = MER PENGAR!
- Kom på att det var Anna Hedbys träningar hela kvällen så inga ridhus var lediga. Det sög some hard shit men av en händelse råkade jag och Camilla komma överens om att jag skulle rida på hennes teorilektion och visa framdelsvändningar och skänkelvikningar. Alla nöjda och glada, speciellt jag som slapp rida ute i polarkylan.
- Fick komplimanger om min ridning, fick höra att jag såg proffsig ut. Inte helt fel för självförtroendet. Det inte ofta man får höra "Titta så enkelt det ser ut."
- Knät har varit hyfsat idag och jag har ridit för första gången på en hel vecka.

Helt klart har detta varit en bra dag om man väger det bra mot det dåliga. Nu ska jag gå till sängs. Peace.

/HajHanna

Hur man blir en bloggkändis

Jamen tjohejsan alla trogna läsare. Om jag nu har några. Det är väl typ tre stycken som kommenterar. Tackar för det.

I alla fall. Funderar på att börja tjäna pengar på min blogg, typ som Blondinbella. Fast jag kommer vara HajHanna. Fråga inte varför just Haj men jag tyckte det lät lite ballt. Ett namn med respekt liksom. Välkomna till HajHannas blogg. Här kan du läsa om allt som har med mig att göra. Yo! Men det räcker tyvärr inte bara med ett helt AWESOME NAME. Man måste ha många läsare också så att företag vill ge mig pengar för att de ska få ha deras reklam på min blogg. Så people, spread the word. Läs HajHannas Blogg and get cool. Det kan vara min slogan. Sen måste man ju ha en snygg blogg över huvud taget. Måste jobba på det. Nu ser min blogg ut som en almenacka på ett utedass eller något i den stilen.

Om hur jag mår? Jo det är ganska bra faktiskt. Tyvärr blir det ingen Hemavanresa i helgen. Varför? Dels beror det på pengabrist, dels på mitt skadade knä. Igår tittade en ortoped på det och det visade sig att jag har en inflammation i minisken. Därför ska jag käka antiinflammatoriskt i tio dagar, tre gånger om dagen. Jag är som ett vandrande piller, PILLERTHRILLER! Tar ju på toppen av allt redan min epilepsimedicin. Kanske ska posta ett inlägg med alla biverkningar tillsammans. Jag svär det är en hel bok.

/HajHanna

Haha

Helt meningslös men jag tycker den är rolig.


Inget flyt idag

Ligger här i mitt rum och vet mer än väl att jag behöver städa. Det är inte så svårt men samtidigt väldigt jobbigt. Idag handlar det om prioriteringar. Badrummet ser ut som ett helvete, pappa var inte sen med att påpeka det. Det var det första jag hörde när jag vaknade.

Naturkunskap, here we go. Ska vara på stallet klockan fyra och vi ska filma lit klockan fem. Har inte förberett någonting. Ärligt talat, det blir nog att inställa. Förlåt. Synd att det sista jag ska göra i ungdomsstyrelsen blir helt fucked up..

Slet föresten loss dörrhandtaget på bilen igår, klå det ni!

Jennys kalas

blev succsé minst sagt. En av de roligaste kvällarna på länge faktiskt. Jag var utklädd till en leopard men det var ändå Karin som vann utklädnadspriset. FAN! Jag får väl glädjas med henne för vi var ju faktiskt lagkamrater (och då hamnade jag ju automatiskt på delad förstaplats).

Har jobbat idag och det var ju inte direkt drag i butiken = BORING! Ikväll vill jag hitta på något med Sandra om jag nu någonsin kommer att få tag på henne. Kanske dog hon på vägen hem igår! :O I så fall skulle jag hälsa till alla hon älskar att hon älskar er.

Nu när allt har varit så himla hemligt inför Jennys kalas tänkte jag fortsätta på det spåret. Tänker inte säga vad eller varför för det är som sagt hemligt. HEHE! Vänta bara tills på måndag hörreni! Hoppas jag ska få träffa Emma snart igen. Det gäller att ta vara på tiden nu innan hon lämnar oss för ett karriärsjobb i södra Sverige. Ska kolla mitt very-much-fucked-up-knä nu på onsdag också. Hoppas allt går väl med det.

*surfar vidare på nätvågorna*

/Hanna

Hemlis

Hade lite trevlig kvalitetstid med Jennie igår när vi gjorde hemlis till Jennys party. Vi cyklade hem i djupsnö och det var minst sagt ett riktigt äventyr.

"Du får mig ur balans Jennie!"
"Haha, okej! Är det positivt eller negativt?"
"Jag vet inte men jag kommer nu i alla fall..."

Vi hjälptes åt att skotta uppfarten, drack varm choklad, lagade mat och gjorde hemlis. Hihi! Ingen får veta något än. Sitter just nu på hemligt ställe och väntar på Söthanna och Jennie för att göra klart det sista på hemlisen. Nu är ni allt bra nyfikna va?

Knät är fortfarande i uppror men man får väl uthärda. Ska träffa en ortoped på onsdag i alla fall. :S Aja, sk kolla balgrejor på nätet nu..Bye!



/Hanna

Knäont, Praktik och Lågkonjuktur

De som känner mig, eller åtminstone brukar finnas i samma rum som jag, vet att jag har haft ont i höger knä i några veckor. Vem kan undgå det så som jag gnäller. I alla fall, det har gått fram och tillbaka. Vissa dagar har jag nästan inte känt av någonting och andra dagar har jag fått akutont när jag går i trappor eller utför andra elementära rörelser såsom att byta riktning när jag går. Mamma gav mig ett superbra knäskydd för några dagar sen och allt sedan dess har det bara gått bättre och bättre. Tills igår. Skulle dansa lite med Sandra och jag värmde upp typ i en halvtimma, jag var verkligen superförsiktig. Till sist var jag klar, jag skulle bara konditionsspringa lite. Fyra varv jogga, två varv spurt osv. När jag saktade ner från spurt var det som om någon stack en kniv i knät. Nu är det värre än någonsin. Så fort skolan är slut ska jag boka tid hos en ortoped. Det känns verkligen TOPPEN... not. Hur ska det bli med dansen om inte knäet pallar? Det som inte dödar det härdar. Om en vecka åker vi till fjällen, jag hoppas verkligen mitt knä kan palla det. Säkert inte bara för att jag för det mesta har oflyt.

Det enda i mitt liv som verkligen flyter är min "karriär". Jag ska ner och jobba hos Helena Lundbäck under vår praktik vecka 14.

Sen måste jag erkänna att det är lågkonjuktur i min plånbok aswell. Får lite småpanik när jag inser hur mkt jag ska lägga ut i vår.

1. Balen
-Klänning
-Skor
-Assocearer
-Smink
-Hår
-Bil
-Dejt (hoppas jag inte behöver betala för en sådan)

2. Studenten
-Klänning
-Mössa med brodyr
-Champangeglas
-Säkert massa annat

3. Fjällen
-Etanolpengar
-Mat
-Liftkort (om knät tillåter slalom)
-Krognöjen

4. Resor
-Tåg till Mimmi
-Obestämd transport till Helena

5. Jenny 18 år
-Jag har rean spenderat pengarna men det känns ändå...

Verksamhetsberättelse

Sitter här i domartornet på Hippologum som speaker på klubbdressyren samtidigt som jag skriver verksamhetsberättelsen för URFUS. Det går inte så bra att få till så fina formuleringar så jag skriver allt som en tillgjord saga. Här är början:

Curt satt och putsade sina träns när han hörde skriet från vildmarken. En plötslig kyla spred sig uppför hans rygg och vid horisonten såg han siluetten av nio ryttare. Den mytomspunna sägnen var sann. Sagorna som hans familj hade berättat i generationer för varandra uppenbarade sig framför honom i detta nu. Curt slängde ifrån sig sin utrustning och sprang in i den lilla stugan och smällde igen dörren efter sig, så hårt att man nästan kunde tro att det malätna träet skulle falla samman.


"De är här! Kom fort, de är här!" skrek Curt till sina vänner i stugan. Inom sig bubblande han av spänning. Det spratt i benen på honom som om han var ett barn igen samtidigt som nervositeten gjorde sig påmind i form av fjärilar i magen. Hur kunde hans vänner vara helt oberörda av den stora händelsen. De satt där allihopa vid sitt fikabord och käkade bullar och blängde fånigt på honom. "De nio har anlänt! Åh herre min skapare! Vad ska jag ha på mig?" Längre hann inte Curt förrän han svimmade.


Att Curt kom inspringande och skrek som en efterbliven struts var ingenting ovanligt och han led av narkolepsi så vännerna antog att hade fått ett av sina anfall igen. Men Jonas, som kände Curt lite bättre än de flesta, fick en känsla av att något inte stod rätt till. "De nio..." tänkte Jonas när han högg in på sin fjärde bulle. Han hade hört berättelsen om 'De nio' många gånger i sitt liv. Att de var utsända av en högra makt för att skänka glädje till barn och ungdomar. "Oh my god! Men come on bitches! De nio står utanför vår gamla trädörr och vi sitter här inne och käkar bullar."

Breaking News! Mamma och Uffe vann just LA:4an. Inte illa va??


RSS 2.0