Min kära vän Jennie

på plats i sadeln, sitter som ett smäck! Stort grattis till henne som vågade sig up på hästryggen efter två års tjatande. :) Enjoy!

Jennie is doing the Napoleon

 
Jennie hjälper till att göra i ordning trotjänaren Zamigo


borde egentligen plugga meeeeen....

ja eså dötrött såja nästan dör. serri jag tror banbygge o boxbygge int skulle ta kål på mig såhär liksom. har iaf haft världens bästa helg. På fredagen nollade vi i 0.90 och även i 1.00 där vi fick rosett då vi blev placerade. På lördagen i 1.00 red jag som en gud i grunden men slutade på sexton fel i omhoppningen. Shit happens liksom. jättenöjd i alla fall. bilder kommer upp inom kort i alla fall. Så fort alice kan skicka. I'm watching you....

//HajHanna

Inte ens Mea kommenterar

och då är det nog inte så bra alltså. Måste nog se till att skaffa blogloving eller vad det nu hette. Trodde jag hade det man jaja. Sitter nu på NkA och har fetaste mensvärken. Och med detta kan man ju räkna ut att nästa gång jag kommer att sitta med mensvärk kommer att vara på studenten. Sing hallelujah! NOT!

Jag blir bara deprimerad då vi pratar om hållbar utveckling. Varför ska vi inte bara ge upp och dö. Vi kommer ju ändå gå under. Fan alltså. Nu härmar Sandra mig när jag andas tungt, det tycker hon är lajban. Inte jag, kan liksom inte hjälpa att jag andas som en upphetsad flodhäst, sorry. Aja, det fårväl alltid någon att skratta.

Jag ser väl ut så här idag:

Jag när jag andas:


Ska i alla fall köpa BH till balen idag och fara iväg och pröva min klänning. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

//HajHanna

Hanging in the pentry

Nu är det freeeeeeeedag! Tjoho! Inte för attt jag ska göra någonting speciellt men det är lite av en principsak att jubla. Idag har det varit bra och finfint. Lyssnade nästan uppmärksamt på NkA-lektionen och det var kul att sjunga på ensemblen idag. Ringde en signal till Emma. Kort samtal men skönt att höra hennes röst igen. :) Sen körde jag med Ingela, jag är ba kingelikonka. Vi bestämde en plan och ett mål så det volla gött! Engelska C är ju kroniskt sugit men det var ganska chill eftersom vi håller på med poems. "Oh, it's a very splendid piece of work. So extra ordinary pleasing, don't you think good fellah?" mytta, mytta, mytta.... Fika på NkB, jag ägde på läxförhöret yao! Gick in till stan med Sandrish. BTW! Hon ska ha föreläsning om gängmisshandlar på måndag. Be there! http://hastpassion.blogg.se/2009/may/lasare-fran-umea-med-omnejd.html#comment I alla fall, hon kanske kommer till mig ikväll och vill tydligen se Fucking Åmål men jag kan ju säga att NEIN! Så blir det ej eftersom jag ska se Twilight och inget annat. Alla har sett den utom jaaag. Nu sitter jag i pentryt och väntar på att vi ska fara till stallet, HELL YEAH!

//HajHanna is back!

PS. Imorgon blir Jennie kidnappad


Vinden har vänt

Jag bryr mig inte så mycket om kroppsbehåring för nu har jag flyt. Norrköping here I come!







































































Roberto Cristofoletti


Jag och Uffe förra sommaren på näset


En protest mot kroppsbehåring

Alltså jag tycker att det är helt otroligt hur fula ben man kan ha. Mina är just för tillfälligt smått orakade (nu var jag snäll mot mig själv) eftersom jag var tvungen att slänga bort min rakgel på flygplatsen i Milano. I alla fall.. jag ser ut som en JÄVLA APA. Ursäkta men kroppsbehåring suger fett. Det är fult, osexigt och fyller ingen funktion. Kanske "där nere" men på benen, vad i helvete!

Det enda hår som är bra är håret på huvudet, ögonbrynen och ögonfransarna. Alltså tänk er hur mycket tid och pengar man lägger ner på att raka, vaxa och gud vet vad. Stubb, jag hatar stubb också!

FET uppdatering

Jag har ju fått höra att jag måste uppdatera lite grann. Sorry, det har varit lite dött du de senaste två veckorna men den enda anledningen till det är för att jag har haft det jobbigt .... nä jag skämta. (bad joke) Den enda anledningen är att jag inte har uppdaterat att jag har fått jobb på wallmans salonger ... när jag skämta. (bad joke nr. 2) Den enda anledningen till att jag inte har uppdaterat är att det inte har hänt ett jäkla skit i mitt liv. Det enda som har hänt är en massa jäkla plugg. SKITTRÅKIGT! Och när jag inte har gjort det har jag försökt göra allt för att inte sitta vid datorn eller läsa en bok om DNA-molekyler. Woooohooo!

Bör ju ta körkortet snart. Ska väl inte vara så jäkla svårt. Lite kluven på det planet. Vissa gånger känns det som om jag har år och dar dit och blir jättestressad, vissa gånger tycker jag att det är lekande lätt osv. osv. Jag vill verkligen ha körkort innan jag far och jobbar någonstans. *suckar*

Ser väl ut som om vi ska sälja Kerdos i alla fall. Blir lite ledsen när jag tänker på med tanke på att han ändå är en familjemedlemmar. Sådana säljer man inte men det blir bäst för oss alla i slutändan. Det är ju så att Kerdos är en väldigt speciell häst och jag vill verkligen inte att han ska hamna fel... Åh jag gråter inombords. Han är så fin så fin och det gör så ont för jag vet hur mycket jag kommer sakna honom. Han FÅR INTE hamna fel.

Tack för mig!

//HajHanna


RSS 2.0