En bild säger mer än tusen ord

En samling bilder som jag tycker mycket om, alla av olika anledningar. Enjoy!


Maggans kusinbarn. Fanny, en riktig kameramagnet.


Inför 40-års kalas


Bara en bild ur vardagen liksom...


Min älskade prins!


Farfar och jag på min student


Jennie


Hanna och Jenny


Hela högen





Puss på min vän!


Sommarbus, Sofia och Emma.


Lunch med pappa på Sjöbris






Älskade vän

Tillägnar Jennie detta inlägg

Igår natt drömde jag att jag blev förförd av Prins Harry av Wales. Eller var det jag som förförde honom????  Det spelar hur som helst ingen roll. Det som är värt att veta i denna fråga är om han är singel eller inte. Är det ens värt att satsa med tanke på att sannolikheten att vi ska träffas irl är en på jag vet inte hur mkt. I alla fall, det är upp till Jennie hur jag gör. Haha!


Min framtida man?

Nu

ska jag och pappa snart fara till MEDIAMARKTALLTANNATKÄNNSPUNCKAT!!!!!!!!! (tyskt barskt uttal) och köpa dator! :D Det kommer att bli min kontakt med familj och vänner när jag flyttar till Norrköping. Det är bara det att min pappa är en grymt störande arbetsnarkoman ut i fingerspetsarna. Han kan liksom inte bara släppa skiten och gå på lunch. Utan han måste göra klart ALLT innan han går. Särskilt nu när Bokia Åkerbloms har bytt datasystem som bara verkar vara dåligt. Jag ska smyga mig in i butiken någon natt och döda megadisk. Jag är fett less på det. Anyway. Ska försöka få iväg min far snart. See you soon kalkoon! Heheheheheeh... 


//HajHanna

Yao!

HannaPanna back on the äckliga tangentbordet! :D :D Nog av allt diktande, det får bli mer av det när jag blir rynkig. I alla fall. Haft en urbra midsommar med min goda vän Matilda Norman (www.farrix.blogg.se). Én helt underbar qvinna måste jag tillägga. Jag mår fett bra av att vara med dig! :D


Lite tragiskt dock att min syster bara ser dig när du har en vinflaska handen, fyllekaja! :]

För er som inte vet har jag ju fått jobb som Robertos groom och ska flytta till Norrköping i början av augusti. Detta faktum har fått mig att liksom ta ut svängarna, i alla avséenden, med ursäkten att jag ändå ska fly staden snart. Detta gav en över-förväntan-effekt som jag inte hade räknat med. Tänk vad kul man kan ha när man släpper alla hämningar. (OBSOBS! utan alkohol OBSOBS!


Tre olika sätt att släppa lös på. Ni får själva lista ut hur...

Har bara slappat i stugan idag, stekt utav bara farten och jag hann med att plugga en hel del körteori. :) Är jag inte bäst så säg?

Hare så gött

//En väldigt glad HajHanna

Ett seriöst försök till dikt. Klaga inte!

Gör det bara.
Bra, vänd din rygg.
Låt mig vara.
Det är väl på tiden att jag lär mig.

Att våga ju mer dagarna går,
Ett tecken på rädslan att mista
Det där varma, dit ingen kyla når
Det bubblande blir allt svagare.

Saknad efter känslan jag snart inte rymmer.
Det tysta skriket i mitt inre överröstar
Ilskan över mitt obetydliga beskymmer
Snälla, låt tiden gå.

Ditt ansikte, din doft, din smak, ditt namn.
Jag vill glömma allt,
Bli barn igen, somna i mammas famn.
Men jag är stor nu, står på egna ben.

Skäms över allt detta.
Jag, fullkomligt egoistisk,
Med ett ohälsosamt behov att berätta, 
Om det jag allra helst vill ha. 

Grattis på födelsedagen Uffe!

Idag fyller min häst Uffe 14 år! :D Stort Grattis. Sjöng ja må han leva för honom i morse och han fick extra grund. Morötterna kommer i efterskott.

Jag hade stallet idag och man kan säga att det inte var särskilt angenämt. När jag skulle beta Kerdos lyckades en av ridskoleponnyerna slita ner en del av eltråden. Ringer Camilla Granberg som skickar ner Jonas för att fixa. Under den tiden hinner jag byta häst till födelsedagsbarnet i egen hög person. När vi står där i godan ro drar Jonas i eltråden så alla hästar på minst 50 meters avstånd flyger i luften. Inklusive Uffe som typ försökte hoppa upp i mitt knä.

Han lyckas sparka mig på HÄLEN av alla ställen. När man väl blir sparkad av en häst så är det inte ens på ett coolt ställe. (Sofia skrattade mig rätt upp i ansiktet) Sandra blev sparkad i ansiktet. Det är fan prestige! Anyway, jag skrek som en riktig drama queen och stackars Jonas trodde väl att jag brutit nåt. Det har jag inte men det gjorde satikens ont. Har haltat runt hela dagen och det har väl sett ut som om jag har bajsat på mig.



Jag och Uffe på Näset förra sommaren.

Grattis på födelsedagen älskade vän!

Brännbollskväll med körv

Har haft en riktigt trevlig kväll med mina vänner. Synd bara att många missade det p.g.a. sjukdom, demens, att inbjudan inte tas på särskilt stort allvar eller att jag är så sen med inbjudan. Sandra gjorde ett tappert försök att rekrytera mer folk men utan framgång. Det gick bra ändå och vi spelade faktiskt en omgång brännboll och en liten lek. Avslutade kvällen med en riktig nostalgitripp, se Lejonkungen! :D

Har även tävlat i helgen. Det har gått oförskämt bra. Trodde knappt på min egen förmåga är jag red (det måste vara ett proffs som radiostyr mig). Bilder kommer snart.

Tack för i helgen!

//HajHanna 

Student 2009

Helt otroligt!

Har ett fett blåmårke på foten efter att min älskade och högst känslosamma vän Jenny Lehtinen stabbade mig med klacken på flaket. Att Jenny är känslosam har dock ingenting med stabbningen att göra. TMT -the one and only- började dagen hos vår käre lärare Göran med champangefrukost. Vi tågade till skolan med sång men mest skrik där vi fotade oss i gympasalen. Vidare till klassrummet, tjattrade, åt macka och tårta. Kan ju inte festa en hel dag på tom mage. Lärarna våra är väldigt omtänksamma. I aulan gick brandlarmet så hela skolan fick utrymmas. :P Haha, och just på studenten, just DEN dagen av alla dagar, är det inte en värdelös övning som det alltid har varit alla mina 13 år i skolan. Någon "rolig" etta eller tvåa som i sin djupa bitterhet av att ha ETT ÅR KVAR eller TVÅ ÅR KVAR tände eld på en papperskorg eller nåt. Allt gick bra i alla fall. Väl tillbaka i aulan fortsatte vi till programmet i ett tacksamt stressat tempo och en aning försenat sprang vi ut en sista gång från Östra Gymnasiet.

Efter att ha visat upp oss i stan åkte jag och Johanna Berg hem till Nipvägen och hade studentfirande tillsammans. Trevligt värre. Askalas att träffa Emma igen.

Vi åt middag med klassen på Droskan och hade förfest tillsammans. Madde fixade mig finfin. Åh hon är ba asduktig. Underbar! Alla var underbara, jag kände en sådan outtömlig kärlek till mina classmates igår, och idag. Min familj. 

Världens bästa kväll på x3m och självklart delade jag den med mina allra bästa vänner

Sandra Hedman
Jennie B. Lindström
Hanna Hörnberg
Jenny Lehtinen

Jag älskar er

  












TMT3 FOREVER

Balen!

Det var bal igår för er uteliggare (som i och för sig inte kan läsa detta eftersom ni inte har dator) som måste ha missat det. Steg upp tidigt igår morse och började göra mig i ordning och jag tror aldrig jag har skrubbat mig så ren förut. Senare på dagen ramlade det in snygga och mindre snygga människor i mitt hus och runt halv sex gick vi på röda mattan. Hamnade på förstasidan i VF!
Här är lite bilder hemma hos mig innan vi ska åka:

         

ett antal timmar senare...

Råtaggad på att sova!

Taggar

balen. Helt färdig och fixat. Alle och Sofia är lite nippsiga om man säger så, jag och Sandra är superhot babes. Viktor klipper sig, Gabriel är påväg hit och snart ska vi äta lite. NAJS!

jaha

nu är det verkligen slutspurt och jag trodde jag bara hade en grej kvar att göra (manusanalysen) men ICKET! Ska ha egen lektion på Röst och rörelse. Perfekt nu när jag inte har ombyteskläder. Plus att jag inte har lämnat in labbrapporten än. Ååååh, betygen sätts IMORGON!

Taggad inför balen i alla fall, lite pirrigt. Jag och Sandra testade balfrisyrerna igår och pappa tog hem Amazonen och började putsa lite på den. Ville hjälpa till att pimpa bilen men det ville han göra själv. Det är ju trots allt hans lilla ögonsten. Ska försöka fixa det sista till balen imorgon.

- Bra strumpbyxor
- Nagellack
- Eventuell suntan (måst få bort mina fula sträck jag skaffade mig i helgen)
- Eventuellt en ny foundation
- Rakgel

Kanske jag har glömt någonting, jag vet inte. Ni får väl tiiiipsa.




Mitt balåk

RSS 2.0