Hanna Gyllengahm säger stopp

Nu räcker det faktiskt, jag orkar faktiskt inte med något mera. Jag hoppas att det kan lösa sig. För åtta år sen jag hade ett stort anfall sist, för sex år sen jag hade en absens sist och för fyra år sedan slutade jag medicinera. I ett och ett halvt år har jag kämpat för att få körkortstillstånd. Det var så nära, SÅ nära. Jag skulle ha kört upp om tre veckor. Bara därför, får jag ett epeleptiskt anfall. Man måste vara anfallsfri i ett år innan man ens får sätta sig bakom en ratt igen. Jag har börjat ta medecin igen. Hahah, den heter Ergenyl Retard! Det är det ända som är roligt nu.

Kroppen har sagt ifrån nu och jag vet inte om jag kommer palla med URFUS om det ska fortsätta med en sån här stress, press och sömnlöshet.

Det positiva med denna helg var väl att jag åtminstone kunde vara med på Micke-träningen idag. Fast min läkare sa att NEJ det går absolut inte. MY ASS! Ska de ta ifrån mig det ända som är roligt?

364 dagar kvar till jag får köra bil igen.

Kommentarer
Postat av: mathie

jobbigt...

2008-11-01 @ 16:37:29
URL: http://farris.blogg.se/
Postat av: izza

Jag tycker så synd om dig!

Lova mig att du säger till ifall någonting blir för mycket när det gäller URFUS, även fast jag kanske inte är den bästa på att ta på mig saker och ting så kan jag ju alltid göra nått! Tycker att dom andra också kan hjälpa till lite extra :)

Haha btw, sjukt namn på en medecin.



kraaaaaaaaam

2008-11-01 @ 19:31:13
URL: http://izabellef.blogg.se/
Postat av: ingrid

åååh, så himla synd!!!! känner verkligen med dej, det lät inte alls bra! fast medecinen låt go, måste jag medge.... HANG IN THERE, WAWAWAWAWAWA

2008-11-02 @ 17:05:37
URL: http://klingy.blogg.se/
Postat av: ankan

åh, hannis, förstod aldrig att det var så här illa. Måste rent ut sagt kännas förjävligt, jävla fucking disease. Den borde utrotas och misshandlas. Låt inte den dra ner dig i skiten, du är starkare än så.



Du behöver en anka to the saviour, så pracka på mig massa uppgifter du har som måste göras and I will do it. Jag kan vara your very own gizmoquack!

2008-11-02 @ 20:21:18
URL: http://atothel.blogg.se/
Postat av: jenny

Tycker verkligen synd om dig.....hoppas nu att du får vara "frisk" så att du får börja köra igen.

2008-11-02 @ 21:40:47
URL: http://jennynystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0